Monday, May 03, 2010

Roy en Tom in New York #3


The New York saga continues...

Dag drie begon best matig. Ik werd wakker om 5 uur omdat me luchtbed leeg was terwijl Tom lekker aan het pitten was. Toen we rond 1 uur op de fiets zaten voelde we al dat het vandaag niet veel footy ging opleveren. Het was tenslotte ook nog eens 30 graden en super benauwd.

We besloten toch maar richting de banks te gaan fietsen. Toen we er bijna waren kwamen we een groep riders tegen. Twee daarvan herkende ik meteen, Edwin Delarosa en Muffinman. Ook was er een gast die alle adds/foto’s maakte voor Animal. Hij zag mijn Soul Cycle sticker en zei dat hij de shop en Jeroen Bouwmeester kende, toch grappig. Ook deze keer waren de gasten heel relaxt en aardig.

De groep was bezig met hun zondagse streetsessie door heel New York. Ze beginnen dan om 7 uur ’s ochtends bovenaan en rijden dan langs alle spots. We stopte bij de bekende court house spot. Hier deed muffinman een soort van ninja drop-in en ik alweer een no hander in.

Vervolgens gingen we met ze allen naar Dah shop. Omdat ik aan het kutte was met mijn tas waren we al snel de groep kwijt. Dat was best naar want veel spots in Manhattan kende we al maar de spots in Queens en the Bronx nog niet.

Gelukkig bleef local Chris bij ons en gingen we terug naar de banks met de hoop dat er daar iemand was die ons naar wat Queens spots kon leiden. Onderweg zei Chris dat het verstandig was om Adam22 te mailen want het is voor hem geen probleem om gids te zijn.

Toen we bij de banks aankwamen was en maar één persoon: Adam22. Pure toeval want hij was er al 6 maanden niet geweest. Veel mensen denken dat Adam een bitch is maar hij is echt heel relaxt! We hadden toevallig de zwanzig bij ons waar een uitgebreid interview met Adam in het Duits staat. Hij was stoked om het eindelijk te zien.

Terwijl we met Adam aan het praten waren kwam ook nog Nigel Sylvester naar de banks. Met gloednieuwe nike’s en Ipod in zijn oren begon hij meteen te shredden.

Adam ging naar huis en vroeg of we dinsdag naar zijn woongebied kwamen om daar wat spots te rijden. Dit sloegen wij natuurlijk niet af!

Nadat Adam en Nigel weg waren kwam Paul Rodriguez met een camera ploeg een shot opnemen voor de nieuwe nike SB video. Deze gast is echt sick! Kan niet wachten om de video te zien die in augustus uitkomt.

We namen de metro terug naar huis en bestelde een enorme pizza om de dag te beëindigen.