Thursday, August 20, 2009

Tom en Roy in Bacra


Roy van Kempen hooked ons de volgende dagen op met zijn avonturen die hij samen met Tom meemaakt in Barcelona, de skate/BMX stad van de wereld. Elke dag een verse update, thnx mannen.

Ik kwam 15 augustus terug van Brighton, Daar had ik de tijd van me leven veel fietsen, lekker weer en chille mensen ontmoet. Toen was ik weer in Nederland maandag een chill-dagje gehad en dinsdag nog even gewerkt bij Soul Cycle. Tom Lammerse was al een week terug vanuit London. Zijn Eastern frame was krom daarom heeft hij een United trinity heat treated frame aangeschaft zie bikecheck BMXigans!!
Toen was het zover. Het vliegtuig vertrok om 6 uur ochtends dus moesten we om half vier weg van huis. Zonder te slapen kwamen we aan in barca en het was meteen 30 graden!
We pakte meteen de fietsen uit en gingen naar de universitat de Barcelona. Hier hebben we wat footy geschoten voor de barca webvideo.
Na de universiteit gingen we naar de arc de triomf om te meeten met Jeroen Bouwmeester die toevallig ook in Barca zat. Omdat zijn crank kapot was gingen we naar de local bmx store (rebublic bikes) hier lieten we Jeroen achter (nadat we daar 1,5 uur waren) en gingen we naar een spot met alleen maar bankjes (gran marina). Dat was echt sick elk bankje in barca is super smooth om te grinden!
Hierna waren we zo moe dat we even een siësta hielden. In de avond hebben we nog even gerold maar we gingen om 12 uur naar bed want morgen staan we op om 8 uur om de hitte voor te zijn.
Take care,
Roy van Kempen