Thursday, June 14, 2012

Day after Tomorrow: TT #5!

En je weet dat het aan wordt! Tentjes mee, vlak naast de zee, iedereen doet mee! Live band: Capital Sentimental on stage met hun meeslepende progressieve psychedelica. Klassieke kampvuur / BBQ setup, neem je vleesjes mee ! Vladdie wordt 30, de 5'ste TT Jam, dit wordt een dubbel jubileum en je weet dat je het niet wilt missen. Na de jump nog meer info en edits van voorgaande jaren.Vanaf een uur of 13:00 is het ongeveer aan. Parkeren kan prima langs de weg bij de trails. Exacte locatie is hier: Google Maps. Kamperen kan op het grasveld naast de trails. Tent moet je natuurlijk zelf meenemen, of iemand lief aankijken.

TT#1:TT#2:TT#3:Captital SentimentalCapital Sentimental is een vierkoppige Zeeuwse band die sinds de zomer van 2007 progressieve psychedelica maakt. In het najaar van 2009 brachten ze hun debuutalbum uit, getiteld: “What The Pope Does In His Sparetime”. Tegenwoordig treedt de band veel op, o.a. op het befaamde Roadburn Festival in de 013 te Tilburg. De heren zijn nu weer bezig hun set verder uit te breiden.

Momenteel zijn de planningen in volle gang om het album ook buiten het Zeeuwsche te presenteren. De band wil nu graag ook de rest van Nederland en België bereiken met hun progressieve psychedelica.

Capital Sentimental in Gebouw T Bergen op Zoom: