Saturday, March 31, 2012

Simple Session updates!

In deze post zullen de hele dag updates staan over de Simple Session.

Update 4:
Daniël Wedemeijer ging weer hard en hoog. Een intense whip transfer om vervolgens in te droppen in een wallride (met daarna de snelste 180 uit ooit). Verder nog een supersone 3 over de box en hij was de eerste die de box terug sprong mét een trick. Insane en met resultaat: Hij staat negende! Gewoon de top 19 binnen geknald, supervet Daniël!




Update 3:
Willem van Ganzen heeft ook zijn run gehad. Het is dan wel België maar dat is dichtbij genoeg. Kijk zijn run hier!

Update 2:

Nicky heeft net gereden en groot applaus voor hem. In zijn eerste run gooide hij een cleane flip maar zó onverwacht gooide hij in de tweede run een flip doublewhip! Gewoon clean zonder pedalslip! De meeste zullen wellicht niet eens weten dat hij dat kon. Goeie shit Nicky! Meer punten dan Christian Rigal, petje af.

Tevens maakte Catfish nog mooi reclame voor Pim zijn park in Eindhoven.



























Update 1:
De eerste updates vanuit het mooie Tallinn.

Volgens Syo: 'De parties zijn sick en moeilijk vel chicks. Broeken mogen ze niet aan (een regel waar prima mee te leven valt lijk mij zo). Practise voor Daniël en Nicky ging best oké. Volgens Stuart Gibson voel je balken in de quarters best goed. Maar er is niet echt een quarter waar je lekker o kan airen (en laat dat nou net Daniel zijn specialiteit zijn. Maar dat maakt voor hem denk ik niet zoveel uit). Nicky heeft net practise weer gereden en hij moet elk moment beginnen.'

Het gaat dus bijna van start! Resultaten zullen wij zo snel mogelijk online zetten!