Monday, June 27, 2011

Mooi weer, tijd voor een wedstrijd!

Zoals je gemerkt hebt, heeft doet de zon haar best de regen te verjagen. En dat is gelukt. Bij mooi weer horen zwoele avond sessies, zinderende BBQ feestjes en vroeg uit je bed acties. Maarrr.... Ook een fijne contest op zijn tijd kan geen kwaad. En wat hebben we een mazzel, want die zijn er!

Allereerst ontvingen wij dit mailtje van Bart de Jong:

Hey 031 crew,

Het is weer even geleden dat we een Dirt jam hebben georganiseerd in Brabant. 2 weken om precies te zijn, maar de volgende staat alweer op het programma. Na de "Ring Da Bell" jam in Maart, de Mini FAT-JAM in April, het ONK in Mei en de Flame trails jam in Juni, is het nu tijd voor een jam op de Pony Trails in Leende. Deze zal op 3 Juli a.s. plaatsvinden en is de 5e dirt jam in 5 maanden.

De Pony trails zijn vorige week nog even in orde gebracht voor de session die zal beginnen om 13:00u. De dirt spot is jaren geleden aangelegd door Red Bull als een van de Backyard Digger projecten en is inmiddels erg veranderd. Het ligt er allemaal weer goed bij dus wie een dagje dirt wil rijden zou naar de Loofvenne in Leende (10 minuten ten Zuiden van Eindhoven) moeten komen op 3 Juli. Er is verder geen wedstrijd dus je komt nooit te laat voor de inschrijving. Gewoon samen fietsen, zoals het hoort, voor de fun.

Gr.

Bart de Jong


En als tweede evenement kun je natuurlijk ook nog naar de jaarlijks terugkerende streetmasters. Die zijn dit jaar op:

2 juli in Dordrecht, alleen inline, skateboard en BMX
3 juli in Apeldoorn, Caterplein, alleen inline, skateboarden BMX
23 juli in Almere Oostvaarderspark, alle onderdelen

Daarbij is er Op 27 en 28 Augustus in het Zuiderpark Rotterdam voor het eerst het Streetmasters Festival, internationale contests met prijzengeld! Uiteraard wordt er een biertje geschonken en zijn er optredens van Splendid, The Death Set (usa), DuvelDuvel en The Opposites. Kaartjes kosten maar € 10,- en voor het weekend € 15,- In dat weekend is in Antwerpen de world cup of skateboarding waardoor we besloten hebben om meer focus te leggen op Inline en BMX.

Voor meer info streetmasters.nl