Saturday, August 07, 2010

De laatste vakantie update


De heren zijn na een vette trip weer veilig terug in NL met een shit load aan footie en vette verhalen. Hier is hun laatste update. We willen jullie erg bedanken voor het sturen van jullie reisavonturen en we hopen dat iedereen het met plezier gelezen heeft.

De slotsom

De twee weken Barcelona zitten er op, na een vliegreis van 1 uur en 55 minuten en een kwartier taxiën vanaf de polderbaan werden wij in het nog natte Nederland verwelkomt door Jorn’s moeder en zusje. Met de auto naar Oegstgeest om daar de fietsen en kleding van elkaar te scheiden. Na twee weken met elkaar een bed gedeeld te hebben hadden Roy en Jorn het even zwaar bij afscheid. Nog even een bakkie thee gedaan met Roy en daarna het bed opgezocht na een super korte laatste nacht in Barca.

Hier een kleine samenvatting van onze ervaringen van de afgelopen twee weken.

Het waren twee super dope weken, veel fietsen, veel zwemmen, veel nieuwe mensen leren kennen, veel chicks, veel zon, veel van alles.

Na vorig jaar wisten we meteen dat we terug wilden komen, maar met meer tijd, zodat we ook konden relaxen en nog meer de sfeer van de stad konden proeven.

Dit heeft goed uitgepakt, dit jaar konden we rustig in het midden van het sessie besluiten om ons richting het strand te begeven om even een verfrissende duik te nemen in het water van de Middellandse zee. We hadden niet de druk van het perse moeten schieten van 4 clips per dag omdat we anders niet genoeg footage zouden hebben. Kortom we hebben meer kunnen genieten.

Vanaf het moment dat we met locals hebben opgehookt sloeg ons dagritme meteen om, 4uur op de eerste spot en rijden tot 12uur of later. Het was super dope om met om met de locals te rijden, ze waren super aardig en hadden de beste verhalen over alle pro’s waarmee ze hebben gereden zoals de insane hoge wallride van Ty.

Er is echt geen plek als Barcelona, je moet het blijven herhalen omdat niemand het geloofd maar je vind echt elke minuut een spot waar je in Nederland niet van zou durven dromen. Het zit echt helemaal vol, Locals hadden een spot pas twee weken voor dat wij hem reden gevonden, als je rondrijd vind je allemaal spots die sommige locals zelfs nog nooit hebben gezien.

We hebben een insane goede tijd gehad, elke trip is weer een super waardevolle ervaring waar je echt rijker van wordt.

Nu liggen de clips op me te wachten om geedit te worden, ik hoop als altijd dat ik genoeg geschoten heb, meestal valt het wel mee. We merken het wel.

Take care,

Tom.