Monday, May 31, 2010

Dubbel Dutch Pro


Just because Nicky's language isn't funny in English we will post his email to us in Dutch.
Double Dutch pro team weekend!
Afgelopen week-einde weer op de vrijdag in Amsterdam beland en goed begonnen in de Winston en uiteindelijk eindigde op de oranje bank van Oran.
's Ochtends brak de deur uit en wakker worden bij Iwan @Rodolfo's met een lekker erwten soepje en stokbroodje. Na het afwachten van Daniel zijn Antilliaanse tijden gingen we door naar Belgie - Kortrijk voor de FOOLJAM! Alles lekker rustig totdat we in een file terecht kwamen van 2.5/3 uur! Lekker dan! Haha. tijdens de file maar snoep gepikt van kinderen uit andermans auto en nog even gerold op de E17 snelweg. Na deze fijne file reden we door en kwamen uiteindelijk een mooie vijf uur te laat aan op de content... Nog beter! De laatste groep was al aan het rijden. Dit weerhield ons niet en sprongen snel in de pads en reden 1 minuut warm en deden onze rondes in de regen. Zo flikker ik over een bar-end heen die in de bowl ligt en Daniel die zijn lever afbreekt. Geen stress! Daniel pakt een andere fiets (Arturs le Franceboy bike) en ik het met kromme vingertje weer door. Daniel doet even rustig een 360 whip to FJ op andermans fiets en roept nog even tevreden "OUWEEEE" en zelf nog 2 flairwhips gedaan.
Dit uurtje Belgie bleek ons uiteindelijk goed te doen, aangezien we samen met 400 euro in totaal Belgie weer verlieten! (Sig: 1ste, ik 2de en Daniel 3de). En Sig gaat te hoog in die bowl (moest even gemeld worden).
Onderweg terug naar huis nog even langs de McD waar je pinas werkt na 100 keer doorhalen en weer verder door naar Amsterdam voor wat wilde dansmoves in de Paradiso en Melkweg.
Was een mooi week-einde!
Props naar Jelle voor de contents! En Oran en Iwan voor het crashen.
Nu nog het Nike6 weekend, NU AL ZIN AN!
Double Dutch pro team!