Sunday, April 25, 2010

BMX masters 2010 Trailer




Om de gemoederen hoog te houden bij deze nog een extra informatief bericht over de Cologne BMX Masters 2010. Het evenement kent dit jaar contest in drie verschillende disciplines, te weten Park, Super-ramp en Dirt. Park is wat we er de afgelopen jaren al van gewend waren, met hier en daar wat aanpassingen. Superramp is echter redelijk vernieuwd, de vertrouwde Braun spine-mini wordt omgebouwd tot doublespine-mini met geïntegreerde jumpbox en vertwall aan de ene kant en een subbox aan de andere kant. Bekijk hier alvast de set-up van het park en super-ramp. Op deze set-ups zal een amateur en pro contest gereden worden (en misschien ook weer een girls contest? Volgens mij wou Lennard zich daar nog voor om laten bouwen om wat prijzen in de wacht te kunnen slepen). Dirt is dusdanig groot dat hier alleen een pro-contest gereden word. Benieuwd of er weer rijders van Nederlandse bodem meedoen. Bart Mol en Desmon Tessemakers?

De Old-school zone was vorig jaar een groot succes. De crowd kwam zo dichtbi jom alles van het spektakel mee te kunnen maken dat er nauwelijks meer ruimte overbleef voor de rijders om los te gaan. Dit jaar zal dat weer herhaald worden, maar hoe en waar precies laat de website voorlopig nog niks over los.

Overtuigd? Registreren kan alvast hier. Liever alleen kijken? Voor 25 euro heb je drie dagen toegang tot het terrein, voor 20 euro extra mag je nog een op blubberig grasveld overnachten en koude douches nemen. Geen 20 euro over? Dan kan je natuurlijk altijd nog in het glas en pis gaan liggen op Kamp Holland onder de brug!

Nederlands Warm-loop materiaal:
Mis je iets in dit rijtje? Drop dan even een comment of een mailtje naar 031bmx@gmail.com!

Bottom Line: Houd 16, 17 en 18 juli 2010 vrij!