Monday, March 08, 2010

Where's Mark? #2


Zowaar een 'overdag-mailtje' van Mark Vos. Voor degenen die het niet wisten: vandaag is hij jarig. Felicitaties in de comments. Mark laat ons weten dat het daar in Barca supertof is, maar door het bekijken van 031bmx.nl ook beetje heimwee voelt naar ons kikkerlandje. Hij is net wakker geworden in een appartementje met nog een kleine twintigtal gasten vanuit diverse landen in Europa.
Ook volgt er een belofte: een jam in de MarnixPool (Amsterdam) in samenwerking met Soulcycle en Rockstar, mét kippestokjes van de BBQ.
Terwijl ik dit type komt er een mailtje binnen van onze net wat meer gestructureerde (no offense Mark ;-) correspondent Frits:
Afgelopen dagen wisselend weer gehad en wisselende activiteiten. Na onze eerste nacht in het hostel, hebben we contact opgenomen met een paar vrienden van Mark, die ook in Barca zijn voor het een en ander aan filmwerk. Een groep komt uit Zweden en een knul komt uit Letland. Super relaxte gasten. We hadden afgesproken bij Canyelles (redelijk tegen de bergen aan van Barcelona, ligt vrij hoog, enige outdoor skateparkje). Het bleek een flinke groep te zijn van een stuk of 10 gasten, wat niet zo handig is als je spots afgaat, dit trekt aardig de aandacht en dus politie. Nadat de eerste Zweed van een trap was gesprongen was het ook gelijk raak en... (lees verder pdf | jpg)




Foto: Linus Einarsson