Thursday, February 04, 2010

031 in het buitenland!


Ze vinden het hier schijnbaar koud ofso. Boy Janssen is van de week naar de States vertrokken om daar met het Subrosa team op een roadtrip te gaan. Mocht hij of iemand die hem nog spreekt dit lezen: doe 'm de groeten en wens 'm veel plezier. We zijn superbenieuwd naar de video die ongetwijfeld ook geschoten zal worden!

Rutger Pauw, Jonathan Jansen en Michael van der Lee vliegen 19 februari naar California toe om daar lekker te fietsen en foto's, een video en bovenalveel plezier te maken. Ook alvast veel plezier gewenst en neem wat zon mee terug!

Mark Vos is 5 uur terug op het vliegtuig naar Estland gestapt. Dit jaar zal hij aldaar dit jaar als enigste Nederland moeten vertegenwoordigen... Hopen dat hij het langer volhoudt als vorig jaar!



Op de Simpel Session website kan je alle informatie over de contest vinden. Onder andere dat Mark zich zaterdag tijdens Jam 15 (group 2) moet zien te kwalificeren voor de jam op zondag. Ook dit jaar wordt de contest weer live uitgezonden. Sowieso leuk om te kijken, maar natuurlijk helemaal omdat Mark mee doet! We zullen morgen of overmorgen de live-uitzendingen ook hier posten!.