Thursday, August 13, 2009

FatJam Reminder


Over een goede week is het zover: FATjam 2009! Bart stuurde ons nog een fraai stukje tekst toe, geschreven voor de outsider. Constant op de hoogte blijven? Check die twitter dan (als je er nu nog geen hebt, loop je écht achter).



Persbericht FatJam 2009
Liefhebbers van BMX zullen op Zaterdag 22 Augustus aan hun trekken komen in Aarle-Rixtel tijdens de jaarlijkse FAT-JAM. Al meer dan twintig jaar vindt de BMX top zijn weg naar Aarle-Rixtel om hun kunsten te tonen aan het publiek. Zonder druk zal er de hele middag met de crossfiets gesprongen worden op de geheel vernieuwde BMX baan aan de Valkendijk. De FAT-JAM is inmiddels een begrip in de BMX wereld en staat op de kalender van iedere rijder die graag met collega BMX-ers een dagje nieuwe tricks uit wil proberen. Dit levert natuurlijk spectaculaire momenten op want de "Killer Jump" heet niet voor niets zo. De grenzen worden iedere keer weer verlegd. Pim van den Bos uit Veldhoven heeft in het verleden al voorwaardse salto's laten zien en ook een dubbele achterwaardse salto. Wat hij deze keer laat zien zullen we op Zaterdag 22 Augustus weten. Rond de klok van vier uur zullen er een aantal wedstrijden gehouden worden. Tegen die tijd zullen de rijders maximaal opgewarmd zijn. Muziek zal komen van de Monster DJ decks. Toegang en deelname is gratis zoals in de voorgaande 20 jaren. BMX leeft, vooral op de Valkendijk deze Zaterdag.


Vrij vertaald voor de bmx'ers
Voor de 21ste keer Fatjam over anderhalve week. Keihard los gaan op de nieuwe SugarHills. Veel bier, gezelligheid en lame publiek. Dit jaar misschien nog sickere shit als de fronties en double flip van Pim van vorig jaar? Om 16.00, dus eigenlijk pas om 17.00, start de contest. Muziek wordt verzorgd door het smerige drankje (toch bedankt voor de sponsoring!). No Damage.