Friday, August 31, 2012

Een video door Sven Franzen

Sven Franzen (de man die één van de 031 stickers heeft ontworpen en nog meer geniela ontwerpen heeft die je hier kan bekijken). Waar was ik gebleven. Sven Franzen dus, heeft een video gemaakt met onder andere Rutger Pol, Aaron Zwaal, Maarten Mulders en goed om terug te zien, Bas van Tol. Awesome.

Monday, August 27, 2012

Desmond flipt 'm op de racetrack

Desmond Tessemaker was afgelopen weekend in Berlijn voor de Red Bull contest Revolution. Een vrij vage contest want het was race en freestyle door elkaar. Voor sommige onbekend maar naast Freestyle is Desmond ook een enorm goede racer. In dit evenement ging hij voor Freestyle en op onderstaande foto flip hij een 13 meter lange dubbel. Helaas iets te ver en klapte hij flink hard op de grond. Hij is gelukkig in orde.

Als iemand de flip van Desmond in actie heeft, graag in de comments posten! Vreemd genoeg zit ie niet in Red Bull's offical video.


Na de jump een video, check de clip op 0.23!
Monday, August 27, 2012

Channon flair drop in attempt

Oke, ga nu niet allemaal filmpjes van al je pogingen tot truckjes insturen...

Maar deze is wel heel hard. Onze eigen Harry Main in actie.

Sunday, August 26, 2012

Fabian Anderiesse

Fabian, die gister naar huis ging met de gouden baksteen, komt nu door met een edit. Baasje gaat hard!

Sunday, August 26, 2012

Zonnige Zuiden Jam foto's!

Check op onze facebook een kort foto-report van de dag. Op de facebook van Etnies Amsterdam vind je ook nog een set foto's en Patrick van Iersel heeft ook nog een paar foto's van bij de meet-up. Etnies Amsterdam, Soulcycle en iedereen die er bij was bedankt voor de toffe dag!

Friday, August 24, 2012

Rotterdam verwoest!

Voor de tweede keer in de wereldgeschiedenis is Rotterdam totaal verwoest. Daarom staat er waarschijnlijk ook in de beschrijving onder 't filmpie dat ie opgenomen is in Germany. 'T blijven toch vreemde jongens die Amerikanen. Nou terug naar het onderwerp. Dit is Scott Ditchburn die alle Rotterdamse BMXers met een lange neus achter zich laat en nieuwe doelen stelt voor de streeters in NL.

Friday, August 24, 2012

Bruisend

Over twee weken is het weer tijd voor Burnside haar eigen feestje.. Bruisend. Check hier de trailer.

Thursday, August 23, 2012

Daniel en Martin in Spanje

Thursday, August 23, 2012

Zonnige Zuiden Jam Reminder

Overmorgen is het zover! Met dank aan en medewerking van Soulcycle, Etnies Amsterdam en Weareorangejuice vindt de tweede Zonnige Zuiden Jam plaats. Om 13.00 uur verzamelen we bij de kinderkopjes-banks bij het station van Vlissingen. Voor degenen die van ver in het land moeten komen hebben we even met Albert overlegd. De beste man was zo vriendelijk voor ons een dagkaarten actie in het leven te roepen: voor 16 euro heel Nederland door.

Voor de laatste updates bezoek en join je de FACEBOOK ZONNIGE ZUIDEN JAM #2 page op facebook.

Tot zaterdag!
Wednesday, August 22, 2012

Fatjam 2012 Report

Als je site zo briljant goed is dat zelfs de mensen van FatBMX Nederlandse teksten naar je gaan sturen, dan weet je dat je het gemaakt hebt... Nou hier dus het Nederlandse Fatjam report door ons aller Bart de Jong.

FATJAM 2012. Heavy Metal Thunder met 35 graden.

Het was warm in Aarle-Rixtel bij de 24e FATJAM, zo warm dat sommige banden ontploften door de hitte. Maar er was ook koud bier, mits je in de juiste rij stond, anders was het een lekker warme Schultenbrau, ook gratis, maar niet te zuipen. De locals hadden de Sugar Hills weer prima in orde gebracht zodat diegenen die wilde fietsen dat ook konden doen. Verrassend genoeg waren dat er meer dan gedacht want met 35 graden werd er ook gezocht naar schaduw die gevonden werd onder de tentjes van de sponsors. En lekker chillen werd volop gedaan. De Heavy Metal muziek klonk de hele middag uit de speakers en rond 16:00u werd de wedstrijd gehouden waarbij een persoon elektrische gitaar speelde, en de andere op de trails punten bij elkaar moest sprokkelen. 9 duo's deden er mee en er was op de gitaar en op de trails behoorlijk wat talent te vinden. Uiteindelijk werden Tom van den Boogaard (BMX) en Timo van Lierop (gitaar) winnaar van de wedstrijd. Monster Energy startte nog even de BBQ op voor de rijders en het ging hierna nog even flink los tijdens een sessie op de trails. Dank aan iedereen voor de komst. Op naar de 25e editie volgend jaar.

Bart De Jong


Meer foto's na de jump!
Wednesday, August 22, 2012

Berlijn Roadtrip

Deze jongens zitten niet stil. Hier nog een video van de roadtrip naar Berlijn deze zomer.

Wednesday, August 22, 2012

Camera man Steijn op de BMX Masters

Wie door de regendruppels goed heeft opgelet zag hem vast staan tussen de pro's. Onze eigen Steijn Leijzer filmde alles, om het vervolgens nooit online te zetten.

Kijk en geniet.

Tuesday, August 21, 2012

Bensink Sunset Session

Precies wat de titel zegt. Een sessie bij de Bensink compound tijdens de zonsondergang. Wie wil dat nou niet?

Monday, August 20, 2012

Steijn Leijzer

Steijntje Leijzer bracht een aantal dagen geleden deze frisse edit. Helaas was het te warm om iets te delen, en heb je moeten wachten op dit kleine wonder.

Sunday, August 19, 2012

FSO x WAOJ Jam Amsterdam

Wellicht al geen nieuws meer, maar toch zeker een goede reminder. Vorig weekend kondigde Roy de FSO x WAOJ streetjam in Amsterdam aan. Zaterdag 1 september, op een nader te bepalen tijdstip (like het event op facebook voor updates!) wordt er hard en veel gefietst in de straten van de hoofdstad. Zorg dat je deze niet mist!

P.s.: Warm fietsen de week ervoor kom je uiteraard doen op de Zonnige Zuiden Jam #2!
Thursday, August 16, 2012

De vakantie van Dennis en Daniel

BMX vedetten Daniel Wijsmuller en Dennis Keunen pakten de auto, twee fietsen en een camera en trokken samen de wijde wereld in. Hier het zeer geslaagde resultaat.

Monday, August 13, 2012

031 ZONNIGE ZUIDEN JAM #2!

De tweede versie van Nederlands zonnigste jam is een feit! Zaterdag 25 augustus is iedereen nog meer dan anders welkom in het zonovergoten Zeeland. Overdag streeten op de beste spots van Vlissingen (zelfde als vorig jaar plus meer!). 's Avonds een goede barbecue bij het buitenpark in Middelburg en een aftersessie en -party in Meker Skatepark. Zoek je zonnebril, zwembroek, badslippers en fietsje op en kom chillen!



Wednesday, August 08, 2012

FATJAM 2012

Voor degenen die het nog ontgaan was; de klassieker onder de Nederlandse (en eigenlijk ook wereldwijde) bmx-contest vindt dit jaar op 18 augustus plaats: FATJAM 2012. Vanaf een uur of 13.00 tot 22.00 kan er geript worden en wellicht kunnen er daarna nog enige Bavariaatjes geconsumeerd worden in de OJA. Special guest expected. Laatste info te volgen via twitter.com/fatjam!

Saturday, August 04, 2012

Julien Theunissen

Julien Theunissen laat zich meeslepen in het uitgekauwde social media marketing concept van KHE en wie zouden wij zijn om hem daar niet een handje bij te helpen. Check het filmpje hieronder en like dan even deze post op facebook en wellicht helpen we dan met z'n allen deze jongen aan een nieuwe freecoaster.