Tuesday, October 09, 2012

Rock 'n Roll BMX jam

Persbericht

Rock ’n Roll BMX jam 2012

Na het succes van afgelopen jaar kon een vervolg bijna niet uitblijven. De Rock ’n Roll jam zal wederom in volle glorie plaatsvinden tijden Bike Motion in de jaarbeurshal te Utrecht. Op 12,13 en 14 oktober kunt u volop genieten van BMX demonstraties, wedstrijden, video’s en de nieuwste modellen en producten. Op vrijdag 12 oktober zullen de soulcycle/ Rock ’n Roll BMX teamrijders diverse workshops en demonstraties verzorgen. Daarnaast zal een van de nieuwste BMX films in première gaan in de stand van Rock ’n Roll BMX distributie.

Op de zaterdag is het tijd voor de pro contest. Riders uit binnen en buitenland kunnen ten strijde trekken voor de prijzenpot van maar liefst 1000 euro. Verwacht een hoop actie, dikke tricks en grote namen in BMX. Afgelopen jaar was deze wedstrijd een van de BMX hoogtepunten van het jaar.

Reken jij jezelf tot pro BMXer? Schrijf je dan snel in via info@soulcycle.com. Op de zondag is het tijd voor de amateurs om hun kunsten te laten zien. Wil je graag eens meerijden met een wedstrijd, maar lijkt pro je iets te hoog gegrepen? Dit is je kans om voor het eerste kennis te maken met het rijden van een wedstrijd. Check voor alle info www.soulcycle.com en schrijf je in via info@soulcycle.com. Of je nou pro of amateur bent, de rock ’n Roll jam staat hoe dan ook garant voor een hoop gezelligheid en is een van die wedstrijden waar je bij moet zijn geweest. Schrijf je dus snel in, want er zijn nog maar een paar plekken over.