Wednesday, July 20, 2011

Plegs in EverlandIedereen weet inmiddels dat Everland is verbouwd en dat het voor streetriders een enorm vet park is geworden. Met pegs. En laat dat nou net verboden zijn, helaas. Roy van Kempen heeft een babbeltje gemaakt met de jongens van Everland en zij zijn tot een compromis gekomen. Mocht er vorige week nog niet eens met pegs en plegs worden gereden, kan het nu in ieder geval met plegs. Nou ben ik zelf ook niet echt fan van plegs maar daar heeft Animal een oplossing voor. Plegs met de stevigheid van een peg. Binnenkant dus peg en buitenkant plegs, kijk hier voor een setje. Het kost misschien wat maar laten we eerlijk zijn, Everland is voor street een supervet park en de herfst en de winter komt er over een paar maandjes ook weer aan en tijdens deze natte maanden is Everland wel een handige oplossing! De mensen achter de bar en, opvallend genoeg, ook Roy zullen checken of iedereen plegs rijdt.

Vanzelfsprekend belachelijk, in mijn optiek en daar hoef je het niet eens mee te zijn, dat pegs verboden worden in een park, wat voor park dan ook. Maar goed, plegs zijn een soort van tussenoplossing.

Ik denk zelf dat het na een tijdje wel weg zal ebben dus we hebben geduld. Vorige keren ging het ook goed en laten we eerlijk zijn, voordat pegs dat park hebben kunnen beschadigen is het toch alweer verbouwd. Voorlopig dus even op de kunststof tour dus!