Friday, July 01, 2011

Over precies een week...

Op het moment van schrijven over precies een week gaat het nu helemaal los in Camp Holland onder de brug in Keulen. Donderdagavond en nacht zijn de moment dat ons trotse volkje van platte bodem zich laat gelden in de Duitse lichtstad Keulen. De volgende dagen doen wij ook echter niet onder voor onze Wester-, Ooster-, Noorder- en Zuiderburen (en daarachter). Op dit moment staan de volgende rijders al ingeschreven om ons te representen:

Pro:
- Dimitris Araouzos
- Channon Balorian
- Soufiane Belghitti
- Dennis Keunen
- Mike King
- Dez Maarsen
- Jeroen Nakker
- Virgil Persad
- Jio Steffens
- Desmond Tessemaker

Amateur:
- Joost Challa
- Jean De Lannoy
- Ermiyas van Diemen
- Jeroen Dekker
- Sergio Farias
- Erik Hogers
- Sjeng Jansen
- Ryan Kichiche
- Jeroen van Koolbergen
- Michael van der Kroft
- Rick Kras
- Jeroen Kruiver
- Omar Lammers
- Steijn Leijzer
- Toni Pieters
- Milan van Roon
- Gino Stuart
- Merlijn van Velden
- Thies van Wesemael

Female:
- Shanica Silva Cruz
- Gina Kramer

Hoewel dit helemaal geen mis te verstane lijst is zijn er zeker nog rijders in Nederland die hier tussen zouden moeten staan en die dit ongetwijfeld ook lezen. Twijfel niet langer, registreer je nu hier! Voor degenen die niet kunnen fietsen zijn er natuurlijk - buitenom de Camp Holland Party op donderdag - ook idioot vette feesten op vrijdag 8 juli ( Grand Opening Party @ Bootshaus - 8 euro) en zaterdag 9 juli (Official BMX Masters Party @ Gloria - 8 euro). Deze zaterdag avond vindt trouwens ook weer de mooiste vuurwerkshow die je in je leven zult zien plaats: Kölner Lichter. Loop alvast warm bij deze trailer:Tussen het aanmoedigen van onze landgenoten en feesten in (slapen doe je thuis maar) is er ook altijd nog wel ergens een paar uur te vinden voor een goeie streetsessie. Keulen herbergt een enorme hoeveelheid en diversiteit aan spots, dus iedereen moet zich hier makkelijk kunnen vermaken. Doorgaans worden er diverse grote streetjams georganiseerd (min of meer), maar met een paar vrienden op stap is minstens net zo gezellig. Sowieso kun je altijd anderen meeten voor de Dom! Niet zo bekend in Keulen en toch op zoek naar spots? Vorig jaar heeft wijlen New Breeders een fantastische Spot Guide Map uitgegeven. Helaas is New Breeders niet meer en de Spot Guide heeft daarbij eveneens de geest gegeven. Onze vriend Vladdie was zo vriendelijk zijn versie van vorig jaar uit te lenen zodat we deze kunnen inscannen en met jullie delen. Dus download hem, print hem of knal hem op je telefoon en weet waar je zijn moet! Mocht jij toevallig de kaart van vorig jaar hebben als PDF of iets dergelijks, stuur deze dan alsjeblieft op naar 031bmx@gmail.com om met de rest van het land te delen!

Klik voor groot (en met groot bedoelen we gróót):


Ondergetekende vertrekt morgenochtend vroeg al op vakantie die over een week een stop in Keulen moet kennen. Hoop iedereen daar te zien!