Monday, June 13, 2011

Trailer Trails IV - Invitation

Vorige week schreven we zelf al wat woorden over de aankomende Trailer Trails Jam en zagen we een film report van jam #3 vorig jaar. Hier nog een uitnodiging/motivational en zelfs een heus stukje geschiedenis van Vladdie zelf!

Trailer Trails #4 18-06-'11

Deze zaterdag is het dan weer zover! De vierde editie van de Trails jam in Zeeland, niet je typische trails jam... Een kleine beschrijving in de vorm van een stukje tekst met plaatjes die je gaan overhalen om te komen, is dan ook wel zo op z'n plek;


Laten we beginnen met de locatie, in the middle of nowhere, op steenworp afstand van de kust, liggen de Trailer Trails, gegraven op een oud zigeunerkamp en een autosloop, zoals echte Trailer Trash dat betaamt. Een plek waar alles kan en alles mag..... en daar gaan we gebruik van maken! Jumps bestaan uit een flowlijntje-step-up en down, kombocht met hip die eindigen in een six-pack met extra hip naar links. Dit jaar weer extra smoother en dieper met nog meer flow dankzij de locals.Vanaf een uur of 13:00 beginnen we deze zonnige zaterdag op 18 juni (hej dat is mijn verjaardag, wat toevallig). Flowen over de set, lachen met je vrienden, en voor de fanatiekelingen... bier drinken. Als Surfstad aankomt... met casper en fam. dan... is het treintjes tijd! Vorig jaar stond het record op 14 man die de trein compleet maakte en de lijn ook haalde! Dat gaan we dit jaar verbreken. Naast respect van je homies wanneer je de transfers en dikke tricks land, hebben we in de middag de Big-Air contest over de laatste set. Drie jaar terug was het nog Walliej & Leroy die de strijd voor Biggest air aangingen, waarbij de aplausmeter Walliej de winner maakte.(video TT#1) Twee jaar terug ben ik gesloopt door de General-Lee met 1.90 meter vanaf de lip. Vervolgens sloopte hij zichzelf door in een put te springen(video TT#2.) Dit jaar is het jouw kans om het zeeuwse luchtruim baas te maken! Ga je de strijd aan met de hoogvliegende walliej, boostende emile bouwman, flowende general-lee en de "naakte" mark vos?!Als de springsessies nog steeds doorgaan, de roterende BBQ aangaat, de biertjes genuttigd worden, de ghettoblaster nog harder gaat, de sfeerlichten aangaan, de spots op de jumps gericht worden, de tentjes opgezet zijn, is het tijd voor het avond programma. Voornamelijk bestaand uit een kampvuur, vlees, en bier, maar vooral chaos, en frequentiegolven (drillsergeant M. Niesink vs de General Lee). Voor de extra Ghetto/FBM inspired vibe.. hebben we de bunnyhop contest, "beginnend bij 70cm, want lager hebben we niet, Aight!". Om het allemaal wat veiliger te houden in Zeeland steken we de lat nog eens in de fik ook! Actie/show gegarandeerd...


Een beschrijving geven is eigenlijk gewoon niet mogelijk, je moet het zelf meemaken... Toch een paar steekwoorden die tot je verbeelding spreken:
BMX - Beers - Girls - Fire/jumping - crashing - camping - fireworks- BBQ all night - Overall GOOD times


Wil je volgend jaar shinen in een nieuwe chaos edit, TT#4, pak dan je fiets, hang je tent & slaapzak aan je rugtas, ga langs de Appie, sla bier en vlees in, stap in de trein of auto en reis naar het Zeeuwse zonnige zuiden! Link naar Trailer Trails op Google Maps.) Voor de TomTommers: Havenweg, 4382 Vlissingen.

Wil je nou niet de voorheen gelinkte 10 min. lang durend compilaties van "onzin" kijken, kijk dan de TT-teasers van de vorige jaren en bedenk de datum van DEZE zaterdag 18 juni er zelf even bij!!!

Tot in het Zeeuwse,

Vladdie de Koning