Wednesday, March 02, 2011

Soulcycle foto contest

Alle fotografen van Nederland opgelet! Soulcycle heeft een vette contest bedacht. Lees hieronder het Persbericht, pak je veel te dure camera gear en trek de natuur in...


Soulcycle daagt fotografen uit!
SOULCYCLE BMX SHOP organiseert voor de eerste keer de Soulcycle Photo Contest; een oproep aan alle creatieve fotografen die de BMX community herbergt. Iedereen kan meedoen en je bent volledig vrij in je te maken foto, mits het Soulcycle logo er maar herkenbaar in voor komt! Tot uiterlijk 31 maart kun je jouw beste foto insturen naar Soulcycle. Na beoordeling worden de topfoto’s tijdens de MooraCup Party in Amsterdam op 9 april tentoongesteld, gebruikt voor Soulcycle posters en voor de fotografen is er een inmiddels beruchte Soulcycle goodie bag.

Laad je accu op, stof je lenzen af, haal je film uit de koelkast en start je queeste naar de winnende foto! Durf de gebaande paden te verlaten en iets nieuws op de tafel te brengen. Actiefoto’s kunnen, maar hoeven beslist niet! Creëer het ultieme beeld van wat bmx en de bijbehorende lifestyle voor jou inhouden. Vindingrijkheid en vernieuwing worden hoog gewaardeerd. Durf de Soulcycle Crew te verbazen met jouw unieke kijk op BMX en fotografische vaardigheden!

Soulcycle Photo Contest
- Inleveren mogelijk tot en met 31 maart 2011 via kevin@soulcycle.com.
- Vermeld je naam en telefoonnummer.
- Hoge kwaliteit (minstens 10 megapixels).
- De ingezonden foto wordt eigendom van Soulcycle.