Saturday, February 05, 2011

Simpel Session 2011 LIVE!

Steijn en Stuart hebben wat speurwerk verricht. Daniel Wedemeijer zit in jam 4 (groep 1), Mark Vos zit in jam 11 (groep 2). Kijken vanaf 14.00 als je ze niet wilt missen.

---- stream verwijderd ----

16.48 Update#1: Ten tijde van Daniëls run leek de livecast uitgevallen te zzijn. Wel staat hij nu derde na de eerste heat, na Colton Sotterfield en Paul Ryan, stipt gevolgt door Ryan Taylor. Zometeen Mark!

17.24 Update#2: Het lijkt er op dat de jam waar Mark in mee reed afgelopen is. Voor degenen die het niet hebben gezien: In de eerste run (nog met shirtje) reed en sprong hij een paar rondjes mach-moeilijk door het park. Vervolgens probeerde hij een soort van rubenride-positie 50-50 aan de zijkant van de wallride, vanuit de quarter, maar dat lukte niet. In de tweede run crosste hij gelijk full throttle (shirtje uit inmiddels) op dezelfde quarter af, maar probeerde een of andere backrail te 50-50'en die in Letland stond en dan vervolgens weer in Estland terug in te droppen. De eerste poging resulteerde in een paar onderuitgemaaide fotografen, maar de tweede poging lukte zowaar(clipje van scherm, thanks Roy!). Met een klein hang-upje wel, maar dat mag de pret niet drukken. Vervolgens konden we genieten van 5 minuten Mark die als een (glad)i(di)ool door het park triomfeerde. Volgens Yukio (via facebook) staat Mark nu 16e.

21.25 Update#3: Daniël is met 371 (of 371 punten?) als 18e geëindigd en zodanig gequalificeerd voor de finals. De eerste vijfentwintig gingen door. Morgen dus sowieso weer checken vanaf een uur of 16.00! Dan wel in Everland, dan wel thuis! Weet iemand hoeveel puntjes Mark precies had?