Tuesday, September 28, 2010

Zomer in Zeeland...


Is meer dan alleen bmx. Vladdie's filmpje - met die nieuwe Go Pro HD cam die hij had gewonnen - geeft een perfect kijkje in de chille zomerse zeeland vibes die in het hele land bekend staan. Favorite deze post even in je browser, zodat je op elk moment in de aankomende winter - als je het even niet meer ziet zitten - voldoende van je dosis zomervibe kan binnen halen om het weer te redden tot de lente van 2011!

Sunday, September 26, 2010

Kadeem Eiland


Deze jonge man komt uit Apeldoorn, heeft in no time leren fietsen,en kan wheelies als een malle. Natuurlijk is deze edit weer in elkaar gezet door je favourite kamasutrabeurs ganger Quynten.

Saturday, September 25, 2010

Emile Bouwman

Dat er wat in het water zit in Zeeuwland wisten we al lang. Maar wat een held is die Emile. Dikke pop, vette style, zwaar onder de indruk hierzo.

Saturday, September 25, 2010

Tom de Witte


Onder de A8 acht zitten niet alleen drugs verslaafde hoeren, maar ook getalenteerde jonge BMXers. Zie het filmpje hieronder

Saturday, September 25, 2010

Stuart...


...doet voor school wat de rest van Nederland in zijn vrije tijd doet. Bmx'en en filmpjes maken.

Friday, September 24, 2010

This is... de etalage ruit van Soulcycle




Brendan: Zeg, wat is dit voor Guerilla marketing?
Friday, September 24, 2010

Team Bbq op roadtrip


Als je jonger dan 20 bent kan ik absoluut geen redenen verzinnen waarom je dit zou kijken. Als je ouder bent dan twintig wil je dit zien. Vergane glorie in een busje op roadtrip, strak gemonteerd, mooie shots, zo willen we het zien.

Thursday, September 23, 2010

Julius in Eváhland


Oke we sluiten deze dag af met Julius. Nog snel even kijken en dan snaveltjes dicht en oogjes toe.

Thursday, September 23, 2010

Kleine mannen brigade


En het niveau stijgt. Vet filmpje, vette tricks, kinderen op kinderfietsjes.

Thursday, September 23, 2010

B.O.K. movie


Ons aller vrind Gerwin heeft hem dan eindelijk af: de lang verwachte B.OK. movie. Ik zeg bedankt... en iedereen die er was, jullie ook bedankt, het was erg gezellig.

Oke, genoeg geluld, checken die movie en daarna Gerwin complimentjes geven op z'n facebook!

Thursday, September 23, 2010

040 street!


Buitenom een skatepark voor hoogvliegers hebben ze in Eindhoven ook straat. Jonathan, George en Stijn (zónder muts, mét petje) maken er dankbaar gebruik van.



Edit: Jonathan Jansen
Wednesday, September 22, 2010

Best of blaak video


Ja hoorrrr.. daar is ie dan, de veels te vette best of blaak video van Tom Lammerse.
Ziet er weer gelikt uit.

Monday, September 20, 2010

Jos Wissink: BOK 2010


Jos Wissink (fatbmx) heeft een hele toffe set met foto's van de BOK op zijn flickr geupload. Bijschriften staan er ook bij, dus dat bespaart ons een hoop werk.


Zie de foto's!
Monday, September 20, 2010

Jelle Beenker


Korte edit van die gozer uit Hoorn met die veel te perfecte omhoogdlopende rail bij de spoorwegovergang. Laatste truukje is aan!

Sunday, September 19, 2010

Syo...


... een beetje afstand houden van deze roekeloze knul is geen slecht idee.

Sunday, September 19, 2010

Mobile phone users!


Een aantal mensen hebben ons benaderd met de mededeling dat het vernieuwde 031bmx.nl niet goed wordt weergegeven op sommige mobile phone browsers. Voor die gebruikers hebben we een aantal opties:

1. Doneer 1000 euro aan ons, zodat wij een webdeveloper kunnen inhuren die dat even fixt.
2. Abonneer je via een RSS app op je telefoon op onze RSS feed (beste en snelste optie!).
3. Ga naar 031bmx.blogspot.com, je hebt dan niet die tabbladen.
Sunday, September 19, 2010

BOK 2010 foto's!


Quynten heeft een hóóp foto's gemaakt gisteren op de BOK in Deventer. Hier vind je er vier en ze allemaal bekijken kun je op zijn facebook albums doen (links onderaan bericht).






Facebook album, bok 2010 deel 1
Facebook album, bok 2010 deel 2

Foto die je niet mag missen: Winnaar van de dag.
Sunday, September 19, 2010

Wedemeijer in Portugal!


Als je je best doet kun je hem een paar keer spotten in dit filmpje.

Sunday, September 19, 2010

B.O.K uitslag


Dit jaar was het jaar van de nieuwe generatie. Het park liep over van jonge, onbekende fietsers, die er allemaal een nette tricklist op na hielden. Een verassende uitslag, met een winnaar die binnen 24 uur flairs geleerd heeft.

1 Syo van Vliet 19 Bennekom
2 Channon Balorian 20 Rotterdam
3 Stuart Gibson 20 Maasland
4 Roy van Kempen 21 Amsterdam
5 Barry Kohne 24 Parijs
6 Frank Elshof 23 Deventer
7 Daniel Weismuller 23 Ede
8 Jonathan Jansen 21 Rotterdam
9 Jeroen Kruiver 17 Zaandam
10 Tyson ten Vaarwerk 16 Hengelo
11 Joost Challa 15 Koog ad Zaan
12 Artur Gajewski 23 Heino

Worst Slam: Franky Elshof pakte hem een paar keer hard tijdens het proberen van een allyoop air bar to bar.

Best Trick: Roy van Kempen met een barspin to feeble 180 to halfcabwhip out. (hele mond vol)

Foto's en video's volgen later! Je kan wel al vast deze thread op bmxigans bekijken en Quynten's Album op facebook. Even vriendjes worden!
Friday, September 17, 2010

Update 031bmx.nl!


Zoals je misschien al gemerkt hebt zie je sinds ongeveer een week links van deze tekst een aantal tabbladen. De reden hiervoor is dat we wat meer structuur in de website kunnen aanbrengen en bijzondere, hele handige of klassieke blogs makkelijker bij elkaar kunnen verzamelen. Helaas gaat er nu sommige zinvolle informatie in de archieven van het blog verloren en is dan niet meer heel makkelijk vindbaar. Die informatie kan dan onder een apart tabblad links komen.

We hadden wat probleempjes met de support in verschillende browser, maar volgens onze eigen bevindingen moet het geheel inmiddels zowel Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer vriendelijk zijn. Mocht jij hier ander bevindingen over hebben, laat het dan alsutblieft weten!

De verandering betekent wel dat het adres 031bmx.blogspot.com niet meer volledig is. Browse dus voortaan altijd via 031bmx.nl om niks te hoeven missen.

Bedankt voor jullie bezoeken en support!
Friday, September 17, 2010

Random clips?


Mensen geven tegenwoordig de meest aparte namen aan video's. De een noemt zijn filmpje kakkerlak, de ander noemt een filmpje vol vette tricks leftovers (dat zijn de ergste) en nu hebben we weer wat random clips met een random tobogan to barspin.

Thursday, September 16, 2010

B.O.K reminder


Zaterdag is het weer zo ver, de jaarlijkse bok gaat los. Op het internet is het totale chaos en beter ga je eerder van huis, want er zullen files richting Burnside skatepark staan. We zien jullie zaterdag....



En nog even een filmpje om in een opperbeste BOK stemming te komen:

Wednesday, September 15, 2010

Syo van Vliet .NL

.NL is terug van weg geweest! Het eerste slachtoffer is de vrolijke fotograferende krullenbol uit Bennekom: Syo van Vliet. Lees het interview en kom meer (of juist minder?) over hem te weten!

1. Syo je fietst al een tijdje, eerst iets wat lafjes met de jongensuit ede, maar opeens kwam er een omschakeling en werd het ''go big or go home', weet je nog wanneer die omschakeling was?
Kan me niet helemaal meer goed herinneren wanneer dat was. Ben altijd wel een beetje geweest van als ik iets in mijn hoofd heb moet ik het eigenlijk ook doen. Anders wordt ik er onrustig van en wil ik het alsnog doen. Sinds een jaar of ander half ben ik denk wat harder gaan fietsen. Kwam er achter dat hoog gaan gewoon veel leuker is denk ik..

Tuesday, September 14, 2010

Asa


Een mooi en tevens kort sfeer filmpje van Asa.

Friday, September 10, 2010

Scraps & Crap


Eentje voor de mensen die te veel tijd hebben. Als je de wilskracht hebt om je door deze 6 minuten heen te worstelen wordt je zo nu en dan beloont met wat gefiets van o.a. Steijn en Sharvan.

Friday, September 10, 2010

Waalhalla

Aaron, Steijn en Emile (de Zeeuw die tegenwoordig ook in Arnhem - of was het nou Nijmegen? - woont) filmden een edit in Waalhalla. Beetje gek doen met lensbaby's enzo.

Thursday, September 09, 2010

Jans(s)ens in Everland


Onze professional video producer Jonathan Jansen heeft samen met Boy Janssen een edit gemaakt die alles tot nu in de historie van Nederlandse bmx videos (en misschien zelf wel wereldwijd) met gemak overschaduwd. Klik en aanschouw het zelf!

Thursday, September 09, 2010

Hellentrails Jam, poging #2


Juli de tiende jongstleden hebben de mannen uit Goirle de hellentrails jam georganiseerd. Omdat het die dag maar liefst 35 graden was is het toen niet veel geworden. Vandaar dat er nog een poging wordt gedaan. Zaterdag 25 september is het aan in Goirle!

Sunday, September 05, 2010

Meer Den Haag


Power Hour met Loeky (echte naam? achternaam? comments!). Banger is sick!

Sunday, September 05, 2010

Schijt aan den Haag


In de categorie wekelijkse filmpjes uit de omgeving Den Haag het volgende filmpje, met een gast optreden van Jorn.

Saturday, September 04, 2010

Skatejam Delft


De dag na de BOK in Deventer kun je weer terecht in Delft. We zouden zelf wat over het evenement kunnen zeggen, maar Eelco uit Den Haag heeft het al prima verwoordt:

"De SkateJam in Delft is een evenement dat al menig jaren loopt, wat veel mensen niet weten is dat bijna de gehele programmering wordt gedragen door een jongeren-initiatiefgroep. Deze groep wordt ieder jaar weer bij elkaar gebracht met nieuwe en oude leden door een Delfts kunst & cultuurprojecten bureau de Nieuwe Academie. Deze ondersteund de jongeren, die tussen de 14 en 26 zijn, om alles te leren wat er bij de organisatie van een evenement komt kijken. Heb je zelf zin om hieraan mee te doen? En heb je zin om je hobby over te brengen op andere jongeren? Kijk eens op www.skatejamdelft.nl of op www.denieuweacademie.nl


Het Grote Feest dat op en rondom skatepark ‘De Middenberm’ is een evenement voor jong en oud en vind plaats op een unieke locatie. Midden op de provinciale weg in Delft, omdat het de ‘Autovrije Zondag’ is kan de provinciale weg worden gebruikt voor de verschillende sport- en cultuuractiviteiten. Daarnaast zijn er wedstrijden op het skatepark en is er nog veel meer te doen en te beleven op deze dag. Zoals vette bboy battles, graff artists en verschillende demonstraties. Denk maar in de richting van martial arts. Het is gewoon een enorm leuke dag op een plek waar je normaal nooit zou kunnen staan. Voor meer info check www.skatejamdelft.nl.

Zondag 19 september
Skatepark ‘De Middenberm’ (Newbreeders is schijnbaar overgegaan naar Transworld)
Entree: Gratis
Tijd: van 12:00 tot 21:00
Saturday, September 04, 2010

049 in 031


Vincent postte dit filmpje op het bmxigans forum. Leuk om wat Duitsers een aantal bekende Nederlandse spots te zien rippen.

Saturday, September 04, 2010

Waldemar Vroegop


Ahoewel deze surfboy meer op het water dan op de bike is tegenwoordig duikt er toch ineens een nieuw filmpje op. Allicht heeft dit filmpje meer waarde voor geschiedkundigen dan voor de mensen die de laatste moves willen zien, maar rondvliegende Waldemar's doen het altijd goed.

Saturday, September 04, 2010

Mark Vos


Een vrolijke mail van mr. Vos doet het altijd goed.

"Hou van jullie Nederland. Ben zo trots, moet even gezegd worden. Kijk nou naar de laatste moves van al onze Nederlandse boys van de scene. 'T is niet meer bij te houden! That's what's up. 031 doet het supergoed, iedereen blijft bij elkaar!

Hoewel ik bang ben dat ik met hoofdpijn terug naar huis ga, kom ik naar de bok. xxx mark. yours truly hahaha.

ALL THE LOVE. en als je maar 1x per jaar naar westblaak wil gaan, zou ik zondag komen!"

Klare taal, applausje voor jezelf Nederland. Ook nog een hoop foto's van een vlammende paintjob en gepolishte sprockets, maar als je daar iets van wilt zien moet je gewoon morgen op West Blaak komen!

Nog een ouder filmpje waarvan we niet zeker weten of die nou al gepost is of niet (Talinn 2010):

Thursday, September 02, 2010

Burnside Bmx Bok!


Het wordt vaste prik. Als het schooljaar weer begonnen is, is het eerste waar je naar uit kan kijken de BMX BOK. Elk jaar weer staat dit evenement in het verre oosten van het land garant voor veel spektakel en gezelligheid en er is geen reden om aan te nemen dat dat dit jaar minder zou zijn. Dus, stof indien nodig alvast je fiets af en zorg ervoor dat je zaterdag 18 september om 10.00 uur paraat bent in Deventer! Ietsje later mag vast ook wel voor onze vrienden van ver...