Wednesday, April 28, 2010

Mark "Papa" Vos interviewtje!


Bmx'ers worden schijnbaar toch ook volwassen. Getrouwde Surfstad's, vaderlijke Vossen, wat staat ons nog te wachten? We krikken het Libelle gehalte van 031bmx even omhoog en hebben een mini-interviewtje met Mark over zijn nieuwe zoontje afgenomen...

Mark! Wat zien we nou ineens? Een baby'tje! Fantastisch! Vast een hectische tijd geweest? Hoe maken jullie het?
.. 25april 22:10 istie geboren NA 39 UUR WAKKER ZIJN..VOORAL DE MAMA. MARIEKE PILAAR UIT GOES.. IS HIJ EINDELIJK GEBOREN GEZOND ALS EEN VIS... LUUK MARK PILAAR.. WE MAKEN HET SUPER..HET IS heel erg bijzonder om de geboorte van je eigen zoon te zien gebeuren..en meteen ook te realiseren..dat die kleine boy net zoveel van ons houdt als wij van hem.. de lieve mama en ik zijn niet getrouwd. maar wel op dezelfde mooie rode lijn beland. en het geven van liefde aan die kleine gaat ons heel makkelijk af:) morgen.. mogen we eindelijk met zn drieen naar huis toe. want mariek had koorts laatste uurtje van bevalling..daardoor voor safety moetje altijd even blijven. maar alles is goed gelukkig... ook zn hartje alles werkt hardstikke perfect...

Blijf je voorlopig in Zeeland of zien we je binnenkort gewoon weer in A'dam opduiken?
ben hier al een tijdje voor die kleine boy...en blijf hier nog een tijdje nu voor de eerste weken. maar snel genoeg zal ik ook weer in amsterdam opduiken, heb in elk geval mn huur al betaald haha... fact is...natuurlijk zal ik regelmatig en langer in zeeland zijn dan voorheen.. voor deze perfecte reden. mijn eigen lieve zoontje:) maar marieke zit niet in het gips en ze reist heel graag dus dat gaat zowieso allemaal vanzelf.. wat trouwens wel vet is aan zeeland ook...is dat ik gister nacht na hele dag baby bizz...met mn broertje peter in de achtertuin weer mn bmx sta te verven om 2 uur snachts. met een lamp van de huiskamer aan verlengsnoertje..ouderwets brother love man.

Betekent dit een hoop veranderingen voor je bmx'leventje? Voorzichtiger doen, huis-tuin-en-keuken vader worden?
de grote verandering is dat ik nu voor mn gevoel een soort fonteintje van liefde ben geworden hahaha...je eigen zoontje..je zou zn handjes moeten zien..tis zo een lief mannetje.. ik was altijd al een huis tuin en keuken vader..heb meer uren voor de oven gewacht dan op de bus in mn leven. lekker eten maken is de shit.. knuffelen... maar fucking hardcore bmx je weet et...mn nieuwe videopart is natuurlijk ietsje verlaat..maar komt keihard straks.. besides that.. weer naar rusland roemenie frankrijk volgende maand al, nass in uk, en roskilde festival zowieso. nu moest ik even rustig doen, want had hele tijd last van mn teen, klopte want die was op simple session gebroken. maar bmx jonge aint no escapin this man..natuurlijk wil ik graag voorzichtig zijn, maar het is denk ik gewoon het beste voor iedereen als ik doe wat ik voel/all out, dan ben ik blij en kan ik het meeste geven. en geloof me nou maar...you aint seen nothing yet.. als deze lijn zo blijft gaan we nog mooie dingen beleven. maar alles komt wel in een mooi perspectief te staan als je zo gelukkig bent om het mee te mogen maken datje een gezonde zoon krijgt..het leven straalt me toe..nou nog beetje steady cashflow regelen... maar ook daar wordt hard aan gewerkt. bmx is de tool man.. uiteindelijke doel is toch wel kunnen zeggen watje voelt, en het delen van eigenlijk de meest basic dingen.. voelen van liefde..en dat kunnen geven. voor mij dan tenminste..ik ben snel tevreden..suikerbroodje met boter..koffietje..je snapt et..

Eerlijk zijn; heb je stiekem al een 12" bmx'je in de schuur verstopt?
haha goede vraag. heb een goed antwoord..elk jaar worden de bmxjes beter en beter.. en lichter enz...die mini paarse traildigger van eastern is leuk..maar ik wacht tot het moment dattie em kan rocken.en DAN koop ik er een.er staat al wel een basic fietsje voor de eerste moves. maar als ik de kracht in LUUK's armpjes nu al voel...dan kan die alles wattie wil, zn mama houd van surfen...haha alles kan, en mag..maar hij zal zelf de drive moeten hebben alstie het wil..dan zal die em rocken.

Misschien al een etnies-baby-sponsor-contract binnen gesleept voor de kleine?
haha staan hier wel kleine kicks ja...haha check mn fb..ja Wilko Kuipers is ook net vader geworden( etnies tm met Bob joosten) dus die boys weten wel wat er moet gebeuren.. elke 11,5 die de deur uit gaat moet met hetzelfde matchende baby paar haha... www.etnies.com !

We houden het kort! Je moet eigenlijk ook fulltime van de baby genieten haha. Nog iets wat je kwijt wilt?
nou ik zit nu voor eerst eventjes op de bank alleen... na deze hele waterval van mooie momenten..en cut the crap... natuurlijk was dit niet gepland. sterker nog er was 0,03 % kans dat dit zou gebeuren.. en als het zo is..en geloof me..het is een blessing als je een zoon krijgt die gezond is. Watje dan voelt...dat is een soort antwoord op iets watje nooit aan iemand vroeg... dat gevoel van automatisch beantwoorde liefde en warmte watje kan geven ..en als je em ziet slapen ook.. conclusie blije mark en marieke...volgende keer pool in amsterdam rijden..de boom in.helemaal los...love driven..in deze zomer..to the moon!!!! oja..en Thies bedankt voor superdope i <3 bmx shirtje..en iedereen voor al de best wishes...en jij Brendan voor dit lieve mailtje weer.. :) ZEELAND I'M BACK:) AMSTERDAM I'M COMING SOON:)

Thanks Mark! Nogmaals al het beste gewenst voor jullie drie-en, nu en in de toekomst!

Monday, April 26, 2010

Mark "Papa" Vos


Zojuist lazen we op facebook een zeer gelukkig bericht van onze knuffelbeer Mark Vos:

Mark Vos 25th april 22:10 changed my life for ever:) lost for words....our son " LUUK" is born...helemaal gezond, gaat supergoed met Marieke... precies nu 41 uur niet geslapen....en het is zo bijzonder..hij kent ons meteen.. tis zo een lief lief ventje..bijna 8 pond, en 54 cm lang..zo lief..ZOO LIEF... ...unreal ...zo mooi.... dikke knuffels terug :) wooooww...haah tis zo lief.. ♥


We wensen Mark al het geluk van de wereld met zijn zoon. Van fietsen zal het voorlopig wel niet komen haha.


Sunday, April 25, 2010

BMX masters 2010 Trailer




Om de gemoederen hoog te houden bij deze nog een extra informatief bericht over de Cologne BMX Masters 2010. Het evenement kent dit jaar contest in drie verschillende disciplines, te weten Park, Super-ramp en Dirt. Park is wat we er de afgelopen jaren al van gewend waren, met hier en daar wat aanpassingen. Superramp is echter redelijk vernieuwd, de vertrouwde Braun spine-mini wordt omgebouwd tot doublespine-mini met geïntegreerde jumpbox en vertwall aan de ene kant en een subbox aan de andere kant. Bekijk hier alvast de set-up van het park en super-ramp. Op deze set-ups zal een amateur en pro contest gereden worden (en misschien ook weer een girls contest? Volgens mij wou Lennard zich daar nog voor om laten bouwen om wat prijzen in de wacht te kunnen slepen). Dirt is dusdanig groot dat hier alleen een pro-contest gereden word. Benieuwd of er weer rijders van Nederlandse bodem meedoen. Bart Mol en Desmon Tessemakers?

De Old-school zone was vorig jaar een groot succes. De crowd kwam zo dichtbi jom alles van het spektakel mee te kunnen maken dat er nauwelijks meer ruimte overbleef voor de rijders om los te gaan. Dit jaar zal dat weer herhaald worden, maar hoe en waar precies laat de website voorlopig nog niks over los.

Overtuigd? Registreren kan alvast hier. Liever alleen kijken? Voor 25 euro heb je drie dagen toegang tot het terrein, voor 20 euro extra mag je nog een op blubberig grasveld overnachten en koude douches nemen. Geen 20 euro over? Dan kan je natuurlijk altijd nog in het glas en pis gaan liggen op Kamp Holland onder de brug!

Nederlands Warm-loop materiaal:
Mis je iets in dit rijtje? Drop dan even een comment of een mailtje naar 031bmx@gmail.com!

Bottom Line: Houd 16, 17 en 18 juli 2010 vrij!
Sunday, April 25, 2010

Robin Smit


Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit van Robin Smit (uit Almere?) gehoord hebt, maar hij kan wel een aardig potje new school fietsen, dus bij deze het filmpje. Helaas laat de kwaliteit van het filmen / edit nog wat te wensen over, maar het is sowieso tof dat er materiaal geproduceerd wordt.

Saturday, April 24, 2010

Roy van Kempen interview op DIG!


Of je de manier waarop nou tof vindt of niet, feit blijft dat Roy een cool interviewtje ('rapid response') op de website van digbmx heeft staan. Klik op de afwasborstel om naar het interview te gaan.



Cool is ook dat je er nog een aantal filmpjes van Roy van de laatste tijd terug kunt zien. Verder laat hij in z'n mail nog weten dat hij samen met Tom per 30 april (dat is al over een week) voor een goede week naar New York gaat en fietsen en camera's meegaan. Verwacht tegen die tijd een dagelijks update zoals je hem van z'n Barcelona trip gewend was.
Thursday, April 22, 2010

Saturday night fever


Na wat speurwerk kwamen we dit filmpje hopelijk als eerste tegen.
Tom Lammerse heeft een hele vette edit gemaakt van alle drie de saturday nightfevers. Erg strak gedaan Tom!

Wednesday, April 21, 2010

Everland Foto's


Het is alweer oud nieuws, maar toch nog maar wat plaatjes van de Everland Saturday Night Fever sessie ruim twee weken terug. Klik HIER voor de plaatjes.

Tuesday, April 20, 2010

Vladdie 040's edit!


De mini-Fatjam van zaterdag 3 april was een klein beetje verregend en er werd op een gegeven moment ook in Pim's 040 gereden. Een mooie gelegenheid voor Vladdie om de nieuwe slicke cam uit te testen. Is dat trouwens Pim's beroemde pa op 0.14 seconden?



Bonus: Daniel 360 switch whip of Decade?
Thursday, April 15, 2010

Over 3 dagen: Helm Jam!


Aanstaande zondag is het al zover. De Helm Jam zal dan weer plaatsvinden op de Helmtrails in Helmond. Gratis entree, gratis rijden. Veel prijzen van Nike 6.0, Snafu, Mirraco, Eastpak, Monster, maar nog veel meer gezelligheid. Meer info op fatbmx.com!

Thursday, April 15, 2010

Merlijn


Pieter Bloem stuurde deze vette plaatjes van Merlijn. Foto's zijn geschoten in Almere.

Er komen binnenkort nieuwe .NL's aan, we hebben het nu even te druk met andere zaken.




Monday, April 12, 2010

Boy


Onze afro Neerlandsche Subrosa rijder heeft er een goed weekend opzitten. In ieder geval dat is wat de edit van Stijn Staal (o.a thecomeup en Vans) ons doet geloven.

Sunday, April 11, 2010

Thies, Julius & Roy in A'dam Noord!


Title says it all. Film + edit - credits gaan naar niemand minder dan....tromgeroffel...Julius Moorman! Let goed op de matchende schoenen, shirt en bikeparst van Roy en de skidmark op Julius neus haha.

Saturday, April 10, 2010

Fatjam


Onverwachts duikt er toch nog een zwaar ge-edite edit op van de fatjam.

Friday, April 09, 2010

Rutger Pauw interview


Rutger Pauw heeft een tof interview op breaks of 10 staan. Klik hier voor het interview.

Friday, April 09, 2010

Channon is je bitch


Altijd al als kinky meesteres over Channon willen beslissen? Dan is nu je kans. Laat hem doen wat jij wilt.

Thursday, April 08, 2010

Boy in Florida - Photography


Boy was een tijdje terug met de Subrosa-boys op tour door Florida. Uiteraard en gelukkig heeft hij tussen alle bedrijven door ook ruimschoots kans gezien om foto's te schieten. Inmiddels is alles (tot zover ik weet) ontwikkeld en ingescand en te bezichtigen op de flickr van Boy. Wie niet op de link klikt mist wat. Hier alvast een kleine selectie uit de grote hoeveelheid toffe foto's!



Foto's: Boy Janssen (klik voor meer Florida foto's!)
Thursday, April 08, 2010

Sharvan


We hebben al dagen niets gepost. Drukte met school, werk en andere dingen en een gebrek aan nieuwswaardigheid om jullie mee te verblijden. Gelukkig hier toch een kort filmpje van Sharvan. Meer whips dan Robbert uit Amersfoort, maar in ieder geval een stuk boeiender om naar te kijken.

Saturday, April 03, 2010

De drie J's


Deze jonge mannen bewijzen dat de jeugd de toekomst heeft. Wat een rippers en wat een fijn filmpje.

Thursday, April 01, 2010

Vladdie test de nieuw cam!


Vladdie was een tijdje uit de film business in verband met een defecte camera...Zeeuwse filmpjes behoorden sindsdien van Rolf te komen, maar zoals we allen weten moeten we daar doorgaans langer op wachten dan de totale productie van bijvoorbeeld Titanic geduurd heeft ;-) In ieder geval. Hier alvast een voorproefje met wat sfeershots, clipjes van bmx-rookies uit Zeeland en wat clips van onze GVR zelf. Mét een goede eindboodschap.

Thursday, April 01, 2010

Jori


Soms doen wij zelf ook nog wel eens wat speurwerk. En zo kwamen we ook bij dit filmpje, wat eigenlijk net iets te goed is om niet te posten. In Roffa notabenen.