Tuesday, February 23, 2010

Stuart Gibson .NL

Deze week is het de eer aan de hard progreserende Jongeman Stuart Gibson. Viel Spass



Naam: Stuart Gibson
Leeftijd: 19
Woonplaats: Maasland

Tuesday, February 23, 2010

Waalhalla Jam Edit!


Nu al! Alle hulde aan Quynten!

Saturday, February 20, 2010

Team Alg edit


Als alle oude crews weer uit het stof gehaald worden, kan team Alg natuurlijk niet achterblijven. Een sessie van gistermiddag, nu al op je beeldscherm. Ge-edit door gerwin.
Veel kijkplezier!

Friday, February 19, 2010

Tyson gaat straat


Tyson, de man uit Hengelo met de lange oooo, heeft 2 fietsen. Een park en een street fiets. Voor deze edit haalde hij zijn streetfiets uit het vet, en dat is maar goed ook.
In park paraat, maar op street ook een zeer straffe rijder.

Thursday, February 18, 2010

Thies


Deze jongen gaat hard, keihard. filmpje spreekt voor zichzelf!

Thursday, February 18, 2010

Aaron en bob sneeuw edit


Het grootste gedeelte van de Nederlandse Scene zit verbitterd te haten achter zijn computer deze winter, terwijl deze twee kornuiten er op uit trokken om te gaan fietsen in het witte landschap. Aangezien het een part met daarin Aaron is, moest het filmpje wel beginnen en eindigen met een naar grapje.

Wednesday, February 17, 2010

Daniel en Martin in Burnside #2!


Weer een filmje van deze twee gasten in Burnside. ASO bestaat dus nog steeds! Het filmpje is superfijn; mooie gefiets, fijn muziekje en een goede vibe. Kijken dus!



En, in hetzelfde park, de jonge garde aan het werk: klik hier voor een filmpje van Robbert.
Wednesday, February 17, 2010

Cruba courva


De poolse Burnside teamrider Arthur heeft een vette edit gemaakt van zijn 2009. Alhoewel we weten dat hij nog veel vetter kan rijden is dit al een aardige truckendoos die hij er uit gooit.

Monday, February 15, 2010

Resi Jumpbox 040


Kijk ze allemaal stoer doen op de dikke dunne mat!

Sunday, February 14, 2010

Stijn Staal .NL

Stijn staal is ons volgende slachtoffer. De verse Vans fietser maakte in Amerika al indruk met zijn webvideo's, maar wij willen nog meer van deze knaap weten. Daarom onderwierpen we hem met nuttige en minder nuttige vragen.


Hee Stijn, je gaat nu al een tijdje mee in de BMX scene en zeker ook op het BMXigans forum(met wat tussenpozen). Wat is er veranderd in de tijd dat jij fietst?

Voor mij zelf is er niks veranderd man, het is nogsteeds hetzelfde, gewoon chille sessies met vrienden, dat is ook echt het enige wat écht telt, er zijn wel echt een hoop rijders bijgekomen, dat vind ik dan wel weer echt vet. Er zijn natuurlijk in het algemeen wel dingen veranderd, mensen rijden nu veel stijlgerichter, met lichtere fietsen, al die shit, maar dat zijn allemaal bijzaken eigenlijk.

Friday, February 12, 2010

Deze Niggers komen hard!


't Is dat ze zelf zeggen dat deze niggers deze ding zo doen, want zo doen zij dat.

Friday, February 12, 2010

BMX op school?


Joeri en Jorn gaan wel naar school, en ze leren er hele nuttige dingen. Maar niet in de schoolbanken, check al die dames naar ze kijken.

Friday, February 12, 2010

Julius gaat los!


Voor de mensen die Julius kennen is dit filmpje vanzelfsprekend. Voor de mensen die Julius nog niet kennen; kijk en huiver. Er staan wat jonge mannetjes te wachten om NL te laten zien hoe het ook kan.

Friday, February 12, 2010

Syo leert backflips


Syo is zeker geen onbekende in NL, en met zijn vers geleerde truckje zal hij alleen nog maar meer faam vergaren!

Wednesday, February 10, 2010

031 VERRE OOSTEN JAM!


Komt steeds dichterbij! Shit wordt aan. Check de flyert alvast!

Wednesday, February 10, 2010

Daniel en Martin in Burnside!


Vroeger keek ik altijd voor mijn filmpjes op ASObmx.tk, een website waar je net als op bmxigans.com en newbreedriders.tk filmpjes kon kijken van de lui die het echt konden. De website van ASObmx bestaat niet meer, net als die van newbreedriders en bmxigans. Hard gefietst wordt er door velen echter nog steeds. Dit filmpje met Daniel en Martin in een heerlijk leeg burnside is daar bewijs van. Erg fijne on-screen commentaren ook voor de visueel net iets minder sterk ingestelde kijker.

Tuesday, February 09, 2010

Boy in the u.s.a.!


Een tijdje geleden deelden we al mee dat Boy (je weet wel, de vrolijke krullen van Soulcycle) naar de States was gevlogen. We namen een online mini-interview met hem af. Onder aan drie foto's die even weinig als veel zeggen!

1. Je zit nu in de States. Hoe en via wie kwam je daar terecht?
Yeah... ten eerste ben ik opgehookt bij subrosa, skeleton crew! Via Soulcycle/SCDistribution. En ik ben bij al die dudes op bezoek, wat allemaal bazen zijn overigens. En ik heb een pesthekel aan nederlandse winters en hier schijnt de zon. Zit nu met me biertje in me korte broek en t-shirt... BOOYAH!

2. Tot wanneer zit je er nog? Wat heb je al gedaan en wat ga je nog doen?
Ik ben hier heel februari, en dan wissel ik mark af bij Soulcycle. Hij gaat een sicke treintrip doen en filmen voor Mark Vos the Movie part #2 wat sowieso hard wordt! Ik heb tot nu toe nog niet heel veel gefietst, maar dat komt wel goed. Wel heel veel gepartyed/gezopen. Iedereen bij sparkys ditribution ontmoet, de banned crew, casselberry trails gasten en nog meer gezopen. Scene hier is wild! Ik heb een auto gehuurd en reis ondertussen zelf ook een beetje door Florida. Zit nu in een sick muziek/hippie hostel in Tampa waar ze een klein Amsterdam hebben!

3. Speciale staten/steden/plekken/spots waar je heen gaat of extra zin in hebt?
Eind van de maand gaan we op roadtrip met een deel van het subrosa team om te filmen voor de eerste subrosa dvd. En dan gaat het echt los!

4. Welke rijders fiets je nu mee, ga je mee fietsen en heb je ontmoet?
Zoiezo de banned/hereforkicks dudes, casselberry trails gasten, Ryan Sher enzovoort. Scene hier is hardcore!

5. Worden er ook foto's en of filmpjes gemaakt? Waneer kunnen we die verwachten?
Op de roadtrip wordt natuurlijk gefilmd, fotos gemaakt voor ads e.d. en ik ga misschien een subrosa webedit filmen met ridebmx!

6. Zelf ook een camera mee? Wanneer kunnen we beelden verwachten?
Twee zelfs! Maar beide analoog dus misschien pas als ik terug in Nederland ben.

(Boy heeft thuis een doka tegenwoordig, dus dat komt helemaal goed!)

7. Iets uit Nederland wat je eigenlijk wel mee had willen nemen?
Al me homies!! Meer heb je niet nodig...

8. Iets uit The States waarvan je nu al weet dat je het bij je terugreis mee gaat nemen?
Een fucking harde ervaring! Ik ben super blij dat ik dit kan doen en ik geniet er volle bak van! En ik zal proberen het lekkere weer mee te nemen maar ik beloof niks.

9. Bedankjes, laatste woorden of nog iets wat je kwijt wilt?
Sowieso Soulcycle! Zonder hun had ik hier niet gezeten. Iedereen bij subrosa/sparkys thanks for hooking me up! Iedereen hier die super chill tegen me is. 031 > thecomeup. En al me homies op het thuisfront! jullie weten wie ik bedoel!

Monday, February 08, 2010

En toen was hij weer terug.


Je raadt het nooit. Wéér Mr. Vos.

Yooo!! my sponsors..
Simple Session was epic.... The level of the riding was so insane....I managed to push it a bit too much as usual..Haha, went down on a no hander...and something is wrong with my foot..But i'll live..Anyway..Got some great clips from practise from Bob Joosten for the upcoming etnies edit..you guys will see that..
In whatever way thank you all!
Thanks to Nathan @ wearelevel for the ticket and the beers :)and thank to Bob and Wilko at Etnies for the lovely crib to stay in...
All of you stay tuned... 1-24 march its on... Roadtrip for my new videopart...we got the tickets at home..Just preparing...
All the love!
Mark Vos




Foto: Bob Joosten
Monday, February 08, 2010

Nog maar een keertje Vos in Tallinn!


Je ziet 'm z'n ding doen op 03.22 in dit filmpje!
Saturday, February 06, 2010

Simpel Session LIVE!


Mark Vos in Jam 15, Group 2! Begint om 17.15 lokale tijd (Estland). In Nederland is dat met tijdzonecorrectie 16.15. Begin voor de zekerheid te kijken vanaf 16.00!






Saturday, February 06, 2010

T-shirt contest...stemming #2!


We zijn inmiddels een week verder. De T-shirt waar uit te kiezen is staan hier onder in een grote afbeelding. Bekijk ze goed en breng vervolgens je stem in de poll in de rechterkolom uit. Kijk goed welke bestandsnaam bij welk T-shirt hoort! Stem op het T-shirt waar je zelf het liefst in zou rondlopen!

Deze uitslag van de stemming is de factor die het sterkst meeweegt in het maken van onze uiteindelijke keuze. Voor de rest kijken we naar de haalbaarheid van de print en de verkoopverwachting. Iedereen alsnog bedankt voor de inzendingen en nogmaals de excuses dat het de eerste keer niet zo lekker liep!

Saturday, February 06, 2010

Mark Vos Simpel Session Practice!


Roy postte dit op het bmxigans-forum. Ik post het hier nog even zodat we er allemaal nog even van kunnen genieten. Mark rockt de shit hard! Check hier morgenochtend terug voor de live uitzending! FILMPJE VAN VANDAAG!



Supervet Mark! Veel succes morgen en hopelijk ook alvast voor overmorgen!
Thursday, February 04, 2010

031 in het buitenland!


Ze vinden het hier schijnbaar koud ofso. Boy Janssen is van de week naar de States vertrokken om daar met het Subrosa team op een roadtrip te gaan. Mocht hij of iemand die hem nog spreekt dit lezen: doe 'm de groeten en wens 'm veel plezier. We zijn superbenieuwd naar de video die ongetwijfeld ook geschoten zal worden!

Rutger Pauw, Jonathan Jansen en Michael van der Lee vliegen 19 februari naar California toe om daar lekker te fietsen en foto's, een video en bovenalveel plezier te maken. Ook alvast veel plezier gewenst en neem wat zon mee terug!

Mark Vos is 5 uur terug op het vliegtuig naar Estland gestapt. Dit jaar zal hij aldaar dit jaar als enigste Nederland moeten vertegenwoordigen... Hopen dat hij het langer volhoudt als vorig jaar!



Op de Simpel Session website kan je alle informatie over de contest vinden. Onder andere dat Mark zich zaterdag tijdens Jam 15 (group 2) moet zien te kwalificeren voor de jam op zondag. Ook dit jaar wordt de contest weer live uitgezonden. Sowieso leuk om te kijken, maar natuurlijk helemaal omdat Mark mee doet! We zullen morgen of overmorgen de live-uitzendingen ook hier posten!.
Wednesday, February 03, 2010

Barry Kohne op Etnies.com


Daniel Tielkes attendeerde ons er op dat onze favoriete Neerlansche Pro een exclusief interview met vette plaatjes van Rutger Pauw op de site van zijn sponsor heeft.

Surf dus snel naar: www.etnies.com!
Wednesday, February 03, 2010

Nicky van der Veen .NL

Deze week is de eer aan nicky van der Veen die ook wel door het leven gaat als Nicky van der Shine. Deze ripper verteld in vloeiend Neerlandsch hoe het allemaal zit volgens hem.



Naam: Nicky van der Shine
Leeftijd: 19
Woonplaats: Overal en nergens

Nicky je kwam als een jonge hond het bmx strijdveld betreden, hoelang ben je nou eigenlijk bezig?
sinds me 14de summertime! (reken maar uit!)