Saturday, September 04, 2010

Skatejam Delft


De dag na de BOK in Deventer kun je weer terecht in Delft. We zouden zelf wat over het evenement kunnen zeggen, maar Eelco uit Den Haag heeft het al prima verwoordt:

"De SkateJam in Delft is een evenement dat al menig jaren loopt, wat veel mensen niet weten is dat bijna de gehele programmering wordt gedragen door een jongeren-initiatiefgroep. Deze groep wordt ieder jaar weer bij elkaar gebracht met nieuwe en oude leden door een Delfts kunst & cultuurprojecten bureau de Nieuwe Academie. Deze ondersteund de jongeren, die tussen de 14 en 26 zijn, om alles te leren wat er bij de organisatie van een evenement komt kijken. Heb je zelf zin om hieraan mee te doen? En heb je zin om je hobby over te brengen op andere jongeren? Kijk eens op www.skatejamdelft.nl of op www.denieuweacademie.nl


Het Grote Feest dat op en rondom skatepark ‘De Middenberm’ is een evenement voor jong en oud en vind plaats op een unieke locatie. Midden op de provinciale weg in Delft, omdat het de ‘Autovrije Zondag’ is kan de provinciale weg worden gebruikt voor de verschillende sport- en cultuuractiviteiten. Daarnaast zijn er wedstrijden op het skatepark en is er nog veel meer te doen en te beleven op deze dag. Zoals vette bboy battles, graff artists en verschillende demonstraties. Denk maar in de richting van martial arts. Het is gewoon een enorm leuke dag op een plek waar je normaal nooit zou kunnen staan. Voor meer info check www.skatejamdelft.nl.

Zondag 19 september
Skatepark ‘De Middenberm’ (Newbreeders is schijnbaar overgegaan naar Transworld)
Entree: Gratis
Tijd: van 12:00 tot 21:00