Friday, July 30, 2010

Barca roadtrip twee, update nummertje 3


Wederom een update van onze vrienden die vertoeven en fietsstad Barcelona. Deze keer zonder foto's. Lekker wild fantaseren kan op zijn tijd ook heel verfrissend werken.

Dag 7

Uiteraard begonnen we de dag weer met ons ochtend ritueel: 12 uur op, ontbijten met ei en cornflakes rustig douche en dan om 2 uur het appartement uit. Dit keer gingen we naar Macba omdat Jorn een barspin van de Big 3 wilde gooien. Helaas kon hij zijn mind fuck niet uitschakelen en zijn we zonder clip weer vertrokken.

Vervolgens gingen we met de metro naar de republica bikes store die uiteraard een siësta aan het houden was. Hier in Spanje gaan de winkels eigenlijk pas rond 16.30 open. We gingen even een broodje eten om vervolgens naar de andere BMX winkel van Barcelona te gaan: 360BS. Op weg naar de shop kwamen we nog langs een spot waar Jorn een dope lijn heeft gezet.

360BS is een wat mooiere winkel van binnen maar toch vinden we de sfeer en alles beter bij Republica. In 360BS hebben ze voornamelijk Duitse merken: Mankind, Wethepeople, KHE, Salt en er is maar een eigenaar die zelf fietst.

Toen we de winkel verlieten begon het extreem te regenen en te bliksemen. Nadat ik Voltaren Emulgel had gekocht namen we de metro terug naar republica en hebben daar geschuild.

Hier kwamen we een paar locals tegen waaronder Erik die een paar jaar in Engeland gewoond. Hij nam ons mee naar wat spots nadat de bui binnen 10 minuten was opgehouden en binnen 5 minuten alles weer droog was. Erik is een super aardige gast met te veel energie! We sloten onze sessie af bij macba. We reden het plein op en zagen dat Ben Lewis bezig was met wat flat tricks (bekend van de Nike 6.0 standby UK video). Hij was hier al voor de Standby video en besloot wat langer te blijven tot September. Waarschijnlijk gaan we nog afspreken om deze week te fietsen dus dat wordt vet!

PS. Mijn voet gaat de goede kant op, heb vandaag alweer barspins en feeble grinds gedaan. Ik trek vandaag mijn harnas weer aan en kijk hoe het gaat! Let’s hope for the best!