Wednesday, July 28, 2010

Barca roadtrip twee, update 1


Onze favoriete united team rider zit weer in Barca met zijn kornuiten. Dagelijks stuurt hij ons een update van hun avonturen!

veel leesplezier, en Roy bedankt voor het postvoer.

Na een geweldige ervaring vorig jaar konden Tom en ik het niet weerstaan dit jaar weer te gaan.

Toch gingen we een paar dingen anders doen!

Ten eerste was het zwaar om als enige gefilmd te worden daarom namen we dit jaar iemand mee die ook helemaal los kon gaan in Barcelona: Jorn Tuijnman!
De man die best overall rider was geworden bij de Soulcycle street jam dus je weet wat hij kan!

Ten tweede was een week echt te kort vorig jaar. We gingen elke dag filmen en hadden geen tijd om naar het strand te gaan. Dit jaar gaan we 12 dagen dus kunnen we volop genieten van de zon, zee, strand, fietsen en chicks!

Inmiddels zitten we al op dag 5 en is er al een hoop gebeurd! Even een korte samenvatting.

We kwamen vrijdag aan in Barcelona. We zijn toen meteen naar ons appartement gegaan met de taxi. Ons appartement is heel relaxt met airco en wasmachine (zie foto). Dit heb je nodig als je 12 dagen gaat fietsen in 30 graden!

Zaterdag was onze rustdag. We zijn gaan cruizen door de stad langs de bekende spots en we eindige bij het strand. Jorn en ik gingen douchen bij de stranddouches en kwamen terug met een franse chick. Nummers uitgewisseld en vervolgens afgesproken met de moeder van Jorn, die hier nog voor een dag was, om wat te gaan eten.

Zondag gingen we aan de bak. We besloten eerst naar de bekende manual ledges spot te gaan (mijn barca video plek met alle nosemani’s). Hier hebben we wat dope clips gefilmd en toen gingen we naar het heroïne parkje. Hier wilde ik nog een clip schieten die ik vorig jaar niet had geland maar de sessie was binnen 5 minuten afgelopen omdat zowel Jorn als ik een achterwiel hang-up hadden en we met twee snakebites naar huis moesten lopen.
Vervolgens via Macba de stad nog wat meer verkend en toch nog een paar clips geschoten.

Gister was een dope dag! We gingen naar forum om de grote seawalls te rijden. Onderweg nog een keer weg gestuurd bij een spot en bij een andere spot 3 super clips en een mooie foto dus we liepen op schema! Bij forum had ik ook nog een lijntje gefilmd en daarna gingen we even bijgetanken bij de burger king. Vervolgens gingen we naar de forum ledges waar we twee keer zijn weggestuurd zonder dat we de clip hadden dus daar gaan we vandaag weer naartoe.

Vanaf nu weer elke dag een update ;)