Tuesday, June 22, 2010

Soulcycle vernieuwd!


Na circa 10 jaar is de het oude logo afgeschreven en wordt er plaats gemaakt voor een nieuwe huisstijl. Het logo stelt zowel de verwoven letters S & C voor, als een lijn die je als flatlander of poolboer kan rijden, als een veter en als alles wat jou creatieve brein er ik kan zien (suggesties in de comments).



Tegelijk met de introductie van het nieuwe logo is ook de offline shop in Amsterdam aan verbouwing onderhevig en we kunnen je alvast vertellen dat het er allemaal heel slick uit komt te zien. Er gonzen ook al rumoeren rond dat er een immenses zachte bank en minstens net zo immens beeldscherm komen, een soort bmx-bioscoop dus. (Disclaimer: deze rumoeren gonzen vooralsnog alleen in mijn hoofd en voor de rest nog nergens anders rond).
Soulcycle doet samen met Burnside elk jaar een donatietje aan 031bmx, zodat jij vanaf je luie stoel alleen maar 031bmx.nl in plaats van 031bmx.blogspot.com hoeft in te tikken en wij nog meer leuke dingen kunnen mogelijk maken. Des te meer reden om de nieuwe shop even uit te checken zouden wij zeggen; 10 juli is er een officiële opening!