Thursday, December 24, 2009

Happy new 031BMX year!


Zo aan het eind van het jaar is het voor ons ook tijd om de balans eens eventjes op te maken.

Dit was het eerste jaar 031BMX dan! En zonder al te veel moeite te hoeven doen hebben we geprobeerd een leuke site bij te houden en wat dingetjes op touw te zetten voor ons fijne kleine Neerlandsche BMX clubje.

Natuurlijk hadden we in Maart ons eerste kleine hoogtepuntje met de Verre Oosten jam, waar veel meer rijders op afkwamen dan dat we ooit hadden durven dromen. Leuke extra daarbij was natuurlijk dat onze T-shirt lijn op dat moment ook af was, zodat veel mensen met een blij gezichtje in een groen of paars shirtje met daarop de print van Sven Fransen konden lopen.



Het was zo vet om zoveel mensen in een te klein park bij elkaar te zien. Iedereen kwam aan zijn trekken, doordat iedereen elkaar respecteerde en ruimte gaf, dat is het 031BMX zoals we er van houden.


Dan hadden we natuurlijk ook nog de regenachtige masters. De mensen die er waren moesten hun dagen vooral zien te vullen met zuipen en schuilen, want van fietsen en fietsen kijken kwam helaas niet zoveel terecht. Thomas Ruissen op de bonnefooi naar Keulen, Nicky die over mensen heen pist en boy die het licht uit ziet gaan, 't hoort er allemaal bij.

Dan hadden we natuurlijk nog onze video contest. Veel mensen hebben veel moeite gedaan en een dikke, vaak perfecte, video afgeleverd. Natuurlijk zijn we achter de schermen nog bezig met de prijsuitreiking (sorry dat het zo lang duurt) maar tot die tijd heeft elke stad wel een vette eigen video om later aan de klein kinders te laten zien.

Ook de premiere video was erg gezellig. Een stel zwetende mannen dicht op elkaar naar een klein schermpje kijkende, hoe gezellig. De bok was daarom ook een klein 031bmx hoogtepuntje.


Verder zijn er dit jaar een paar vette parts langsgekomen, zoals de Roy in Barcalona video. We hopen dat jullie deze dingen aankomend jaar gewoon (en meer) blijven sturen.



Natuurlijk even een klein applaus voor Pim van den Bos die gewoon een eigen skatepark heeft geopend. Echt super vet, iedereen is er heel blij mee.

Hopelijk knalt iedereen volgend jaar ook weer keihard, zijn er weinig blessures, wint holland alles op de masters en gaan we als t wat warmer is gezellig met zn alle het Griftpark ontmaagden tijdens een volgende 031BMX jam.

Alvast een fijne jaarwisseling en blijf ons supporten, dan supporten wij jullie.

De 031BMX crew

ps. Ben je nou een sponsor, of zou je graag willen sponsoren mail dan ff naar 031bmx@gmail.com. Dat stelt ons in de gelegenheid om nog meer jams te organiseren, stickers te drukken en nog een vette t-shirt lijn af te leveren.
Wednesday, December 23, 2009

Odessa in Rotterdam!



Saturday, December 19, 2009

Nicky Wicked Woods


Wednesday, December 16, 2009

Zeeland Meker Foto's!


Hieronder zijn er drie, meer van de laatste tijd van je op de blog van Marky: mc-velde.blogspot.com

Tuesday, December 15, 2009

Scheveningen Middenberm Trails


Nicky mailt ons een stoer verhaal over doublesets van 10 meter flipwhippen bij temperaturen rond de -40 graden celsius (je kent het wel, dat strenge landklimaat in Scheveningen), maar stuurt dan wat foto's mee van lege trails en geen truuken. In ieder geval leuk om te zien dat er op nog een plek in Nederland toffe dingen gebouwd worden. Nicky, ondanks de dode mus toch bedankt voor je foto's!

Tuesday, December 15, 2009

Updates!


Even wat inhalen. Mark treft ons weer diep in onze harten met zijn gebruikelijke positiviteit en warme woorden. Hij heeft nu een hook-up met het kledingmerk wearelevel en vanaf volgend jaar kunnen we 'm ook bewonderen in Pull In underwear (wat is dat met die onderbroekenmerken in bmx tegenwoordig?). Afgelopen anderhalve week was hij in London om daar een webedit te maken (die ook binnenkort hier zal verschijnen), mee te doen aan de Blackpool War of Roses Jam, het dak te raken, Rob Ridge te ontmoeten en jazz-zangeressen te knuffelen. Hier alvast drie plaatjes.













In Nederland staat het ondertussen ook niet stil. Quynten (Apeldoorn) stuurde de link naar een Picasa webalbum waar je wat foto's kan zien van afgelopen week in Burnside.

Thanks beiden!
Saturday, December 12, 2009

Stuart The Promise mini edit


Wednesday, December 09, 2009

Griftpark Update #5


Alleen de voegen hoeven nu nog gevuld te worden en aan het einde van de week kan er weer gereden worden, aldus Bas brouwer.

Monday, December 07, 2009

Gerald zomer edit


Gerald stuurde ons dit filmpje van afgelopen zomer op, zitten wat aardige dingetjes tussen.
Monday, December 07, 2009

Channon in Parijs!


De kwaliteit van het filmpje is nou niet echt om over naar huis te schrijven, maar de inhoud maakt het goed! Klik op play voor een mooie reportage over de Eiffeltoren, de Arc de Triomf en het Louvre!

Sunday, December 06, 2009

Nicky...


... is in trek deze dagen. Een teaser voor een filmpje dat er aan zit te komen. De filmpjes van Boudewijn zijn altijd bijzonder goed te verteren, dus we zien er naar uit!

Wednesday, December 02, 2009

Nicky voor POC


Fijn straat partje van onze parkrijder Nicky. Filmpje door Sven Schuilenburg! Die vader-nosewheelie geloven we natuurlijk niks van op deze manier... ;-)

Tuesday, December 01, 2009

Mark Vos!


Een paar foto's door Zeeland local Marky! Supergaaf en thanks ouwes!